Taksi Jarkko Pelto-Piri
Paaritaksi PDF Tulosta Sähköposti

Monitoimipaareilla varustettu taksi mahdollistaa asiakkaan matkustamisen makuuasennossa. Paarien säätömahdollisuuksien ansiosta potilas matkustaa mukavasti, joten taksilla on mahdollista kuljettaa turvallisesti leikkauksista toipuvia henkilöitä. Monitoimipaarivarustus taksissa helpottaa myös selkäkivusta ja huimauksesta kärsivien asiakkaiden matkustamista.

Asiakas voi matkustaa lyhyitä matkoja istuma-asennossa, mutta pidemmillä matkoilla paaritaksi on hyvä vaihtoehto, koska näin ei tule istumisesta koituvaa rasitusta.

Asiakkaana voi olla henkilö, joka käy säännöllisesti tai satunnaisesti tutkimuksissa kodin/sairaalan ulkopuolella, sairaalasta kotiutuvat potilaat ja henkilöt, joille liikkuminen on hankalaa syystä tai toisesta.

Paaritaksin kuljettaja hoitaa kotiutetun potilaan ammattitaitoisesti ja turvallisesti kotiin, sekä huolehtii sairaalasiirrot perille oikealle osastolle aina vuoteeseen asti. Tärkeintä on asiakkaan matkustusmukavuus ja kuljettajan tieto siitä, että asiakas tulee kuulluksi matkustamiseen liittyvät rajoitteet huomioiden.