Taksi Jarkko Pelto-Piri
Palvelut PDF Tulosta Sähköposti

Tarjoan ammattitaitoista ja luotettavaa taksipalvelua Etelä-Pohjanmaan alueella. Asemapaikkanani on Ilmajoen keskusta, mutta tarvittaessa toiminta-alueenani on koko Suomi. Kuljettajana olen kerännyt työkokemusta sekä henkilöliikenteestä, että raskaasta liikenteestä.

Autona toimii Ford S-Max tila-auto vm.2014, jossa on tilaa kuljettajan lisäksi 6 matkustajalle. Tarvittaessa autoa voidaan muokata tavarankuljetuksiin siten, että osa matkustajien penkeistä käännetään ja saadaan aikaan suurempi kuljetustila kahden matkustajan lisäksi.

Kiireettömät paarikuljetukset onnistuvat Pensin monitoimipaareilla, joissa on paljon mahdollisuuksia säätää asiakkaan asento miellyttäväksi matkan ajaksi.

Autossa on käytettävissä 150 W invertteri. Tällä voidaan tuottaa virtaa laitteisiin, jotka tarvitsevat normaalin 220 V virran.

Kuljetusmuodot:

- Henkilökuljetukset
- Koulukuljetukset
- Tilausajot
- KELA- kuljetukset
- Kiireettömät paarikuljetukset (Pensi monitoimipaarit)
- Pienet tavarakuljetukset
- VPL ja SHL mukaiset kuljetukset

Matkat voi maksaa kaikilla suomalaisilla pankkikorteilla, VISA-electronilla, VISAlla, Maestrolla, Mastercardilla. Diners Club, American Express. Alle 25 euron maksuissa voit käyttää kortin lähimaksuominaisuutta.